Celtic Supporters Club in Norway

Møtested

CSCN har som en av sine målsetninger om å være en sosial supporterklubb! Det er ikke noe som er så hyggelig å ta en øl eller to sammen med likesinnende.

I mange år har vi hatt et meget godt samarbeid med Oslo Sportsbar. Puben ligger i bydelen Gamlebyen ca. 500 meter fra Oslo S og har adresse Scweigaardsgate 50. Buss 34/74 og trikk 18/19 stopper på holdeplassen "Munkegata" like ved puben. Inngangen til puben ligger i krysset mellom Schweigaardsgate og Oslogate. Oslo Sportsbar
 
Samarbeidet medfører at puben viser de aller fleste av Celtics kamper – og CSCN får alltid prioritet! Det er også hyggelige ølpriser, hvis man sammenligner med andre puber i Oslo vel og merke. 
   
CSCNs kontaktperson overfor puben er Alan Steven. Han kan treffes på mobil 934 47 003. Det er mulig å sette seg på en liste som gjør at du får informasjon om TV sendte kamper på din mobil. Ta kontakt med Alan. I tillegg blir TV kamper alltid annonsert på CSCNs Facebook side.

Vi er "hard kjerne" på ca. 20 personer som møter opp på Oslo Sportsbar på  nesten hver TV sendte kamp, men det er plass til langt flere!
CSCN på Facebook

CSCN på Twitter