Celtic Supporters Club in Norway

Billetter

CSCN har i sesongen 2023/24 også to sesongbilletter på Celtic. Dette er gode plasser i seksjon 411 nederst på øvre halvdel i hjørnet mellom "North Stand" og "Lisbon Lions Stand". Under oss på seksjon 111 sitter Celtics mest fanatiske supportere i "Green Brigade". Det betyr at det er meget god stemning og stort "trøkk" der CSCN har sine plasser. Celtic fikk tillatelse til å innstallere ca. 3.000 ståplasser i seksjon 111 og det har absolutt bidratt til at stemningen på Celtic Park er bedre enn på lenge. Supporterklubben i Norge har gjennom mange år bygget opp gode relasjoner og et stort kontaktnett i Glasgow som gjør at vi har et av de beste billettilbudene til våre medlemmer.

• Vi har garantert to billetter til alle hjemmekamper (sesongbilletter)
• I tillegg skaffer vi stort sett alltid ytterligere billetter til Celtic Park på forespørsel, og det til kamper som stort sette er utsolgte 
• Norwegian flyr direkte til Edinburgh og derfra er det enkelt å komme seg til Glasgow

Priser billetter for 2023/24 sesongen:
• Ordinære kamper kr. 450,-
• Celtic - Rangers og kamper i Champions League/Europa League kr. 700,-
Målet er at billettadministrasjonen skal være et nullspill. Siden vi har noen kamper hvor billetter er ubenyttet tar vi litt ekstra per billett for å kunne ivareta vårt tilbud samt å dekke administrasjonskostnader som påløper.

Rutiner for bestilling:
For å kunne betjene våre medlemmer enda bedre er det bli innført følgende rutiner og regler for billettbestillinger som må følges for å få en objektiv og rettferdig behandling. Alle bestillinger på billetter sendes: tickets@cscn.no. OBS! Dette er den eneste kanalen og alt annet vil bli avvist! Oppgi navn og mobilnummer, kamp og antall billetter. Det er kun mulig å bestille billetter til terminfestede kamper (for eksempel bestilling av en cupfinalebillett kan kun skje etter at semifinalen er ferdigspilt og vunnet).

Du vil få rask tilbakemelding med status på:
• Bekreftede billetter
• Billetter som vil bestilles etter innbetaling
• Om du er satt på venteliste (gjelder stort sett kamper mot Rangers og i Champions League/Europa League)

Ved bestiling av billettter gjennom supporterklubben, må minst en person (den som bestiller) være medlem i CSCN. Dette fordi vi grunnet sikkerhetsmessige hensyn må ha registrert bruker av billetter som vi skaffer. Om disse billettene skulle bli misbrukt, vil supporterklubben stå som ansvarlig. Dersom enkeltpersoner eller grupper som bestiller billetter gjennom oss ikke er medlem, vil kr. 150,- bli lagt til billettenes totalsum, og det vil gå til en sesongs medlemskap for den som bestiller.

Innen 14 dager (og seinest tre uker før kampdato) fra mottatt svar må billettene betales. Betalingen skjer til CSCNs bankkontonummer 9380 05 31177. Dersom en billettsøker melder avbud mindre enn tre uker før kampdato (eller etter at billetter utenom sesongbilletter er blitt innkjøpt), så vil 80% av beløpet bli tilbakebetalt kun dersom supporterklubben lykkes å selge billetten for pålydende pris til andre. Ved manglende betaling kanselleres bestilling.
 
Spesielt for billetter til Celtic – Rangers, kamper i Champions League/Europa League og andre høyprofil kamper hvor antall billettsøkere overstiger antall billetter som supporterklubben greier å skaffe:
• Det er kun lov til å bestille en billett per bestilling. (dvs at et reisefølge på tre personer så må alle tre sende inn en e-post til tickets@cscn.no.)
• De som bestiller først kommer øverst på supporterklubbens billettliste, men medlemmer vil bli gitt prioritert foran ikke-medlemmer.
• De som står på garantert plass må betale innen syv dager etter bekreftet bestilling, uavhengig av hvor lenge det er til kampdato. Om dette ikke gjøres, blir bestillingen kansellert og billetten går til neste mann på listen.
• Dersom noen av ulike grunner må trekke seg seinere enn tre måneder før kampdato, betales beløpet ikke tilbake.
• I spesielle tilfeller med korte tidsfrister (f eks mot Rangers i sluttspillet, cupkamper/finaler, etc), med stor etterspørsel og få tilgjengelige billetter, kan CSCNs styre avgjøre at rekkefølgen på billettlisten skal avgjøres ved loddtrekning blant alle som har sendt inn billettbestilling innen en gitt tidsfrist (men CSCN medlemmer vil alltid få prioritet foran ikke-medlemmer).

Annet:
Har du spesielle forespørsler, send en e-post til tickets@cscn.no. Det er mye som kan fikses selv om det er grenser for hva som kan trylles frem. 

Vår kontaktperson James McDowall i Glasgow vil sørge for at du får billettene i god tid før kamp, som regel på en pub rett ved Celtic Park. Dette avtales før avreise. 

En oppfordring til slutt: Skal du på en spesiell kamp og ønsker reisefølge - post en melding på Facebooksiden vår. Det er så mange hyggelige Celts i supporterklubben vår!


CSCN på Facebook

CSCN på Twitter