Celtic Supporters Club in Norway

Billetter

CSCN har i sesongen 2024/25 også to sesongbilletter på Celtic. Dette er gode plasser i seksjon 411 nederst på øvre halvdel i hjørnet mellom "North Stand" og "Lisbon Lions Stand". Under oss på seksjon 111 sitter Celtics mest fanatiske supportere i "Green Brigade". Det betyr at det er meget god stemning og stort "trøkk" der CSCN har sine plasser. Celtic fikk tillatelse til å innstallere ca. 3.000 ståplasser i seksjon 111 og det har absolutt bidratt til at stemningen på Celtic Park er bedre enn på lenge. Supporterklubben i Norge har gjennom mange år bygget opp gode relasjoner og et stort kontaktnett i Glasgow som gjør at vi har et av de beste billettilbudene til våre medlemmer.

• Vi har garantert to billetter til alle hjemmekamper (sesongbilletter)
• Ofte kan vi skaffe ekstra billetter til Celtic Park. Send forespørsel
• Norwegian flyr direkte til Edinburgh og derfra er det enkelt å komme seg til Glasgow

Priser billetter for 2024/25 sesongen:
• Ordinære kamper kr. 450,-
• Celtic - Rangers og kamper i Champions League/Europa League kr. 700,-
Målet er at billettadministrasjonen skal være et nullspill. Siden vi har noen kamper hvor billetter er ubenyttet tar vi litt ekstra per billett for å kunne ivareta vårt tilbud samt å dekke administrasjonskostnader som påløper.

Rutiner for bestilling:
For å kunne betjene våre medlemmer enda bedre er det bli innført følgende rutiner og regler for billettbestillinger som må følges for å få en objektiv og rettferdig behandling. Alle bestillinger på billetter sendes: tickets@cscn.no. OBS! Dette er den eneste kanalen og alt annet vil bli avvist! Oppgi navn og mobilnummer, kamp og antall billetter. Det er kun mulig å bestille billetter til terminfestede kamper (for eksempel bestilling av en cupfinalebillett kan kun skje etter at semifinalen er ferdigspilt og vunnet).

Du vil få rask tilbakemelding med status på:
• Bekreftede billetter
• Eventuelle billetter som vil bestilles etter innbetaling
• Om du er satt på venteliste (gjelder stort sett kamper mot Rangers og i Champions League/Europa League)

Ved bestiling av billettter gjennom supporterklubben, må minst en person (den som bestiller) være medlem i CSCN. Dette fordi vi grunnet sikkerhetsmessige hensyn må ha registrert bruker av billetter som vi skaffer. Om disse billettene skulle bli misbrukt, vil supporterklubben stå som ansvarlig. Dersom enkeltpersoner eller grupper som bestiller billetter gjennom oss ikke er medlem, vil kr. 100,- bli lagt til billettenes totalsum, og det vil gå til en sesongs medlemskap for den som bestiller.
 

Billetter kjøpt via supporterklubben er til personlig bruk og det er ikke tillatt å kjøpe på vegne av andre, overdra til tredjeperson eller videreselge. Dersom noen av ulike grunner må trekke seg, betales beløpet ikke tilbake med mindre supporterklubben får solgt billettene på nytt.

 

Betaling skjer umiddelbart etter bekreftet billett til CSCNs bankkontonummer: 9380.05.31177. Ved manglende betaling kanselleres bestilling.  

 
Spesielt for billetter til Celtic – Rangers, kamper i Champions League/Europa League og andre høyprofil kamper hvor antall billettsøkere overstiger antall billetter som supporterklubben greier å skaffe:
• Det er kun lov til å bestille en billett per bestilling. (dvs at et reisefølge på tre personer så må alle tre sende inn en e-post til tickets@cscn.no.)
• De som bestiller først kommer øverst på supporterklubbens billettliste, men medlemmer vil bli gitt prioritert foran ikke-medlemmer.
• De som står på garantert plass må betale innen syv dager etter bekreftet bestilling, uavhengig av hvor lenge det er til kampdato. Om dette ikke gjøres, blir bestillingen kansellert og billetten går til neste mann på listen.
• Dersom noen av ulike grunner må trekke seg, betales beløpet ikke tilbake med mindre supporterklubben får solgt billettene på nytt. 

Annet:
All kommunikasjon vedrørende billetter skal gå via e-post til tickets@cscn.no

Vår kontaktperson James McDowall i Glasgow vil sørge for at du får billettene i god tid før kamp, som regel på en pub rett ved Celtic Park. Dette avtales før avreise. 

En oppfordring til slutt: Skal du på en spesiell kamp og ønsker reisefølge - post en melding på Facebooksiden vår. Det er så mange hyggelige Celts i supporterklubben vår!


CSCN på Facebook

CSCN på Twitter